Parasta aikaa kerros kerrallaan

Lippulaiva kutsuu tapaamaan, halaamaan ja latautumaan, eli viettämään vapaa-aikaa oikein ajan kanssa. Toisaalta, kun tarpeen, Lippulaivassa hoituu näppärästi ja nopeasti kaikki pikkujutut ihan ilman kaikenlaista pikkuvaivaa.

0

Kerrosta ja parkit päälle

0

Kerrosta ja parkit päälle

0

Erilaista liikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palvelua

0

Erilaista liikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palvelua

K-KERROS: MAKUASIOISTA VOI KIITELLÄ

Yksi pääkaupunkiseudun parhaista ruoka- ja päivittäistavarakaupan keskittymistä odottaa Lippulaivan pohjakerroksessa. Mikäli taas nälkä hiipii matkalla metroon, Koggin ravintolakattaus pelastaa pendelöijän.

1. KRS: SHOPPAILUN KESKUS

Mitä maan tasalta ei löydy, on haettavissa näppärästi kerrosta ylempää: vaatteita, vermeitä ja vatkaimia. Astioita, ammattilaisia ja alusvaatteita. Samalla voikin pysähtyä syömään. Ja kahville. Ja ehkä oluselle.

2. KRS: PALVELUKAUPUNKI

Hymyilyttäviä arjen apuja ja julkisten palveluiden juhlaa kakkoskerroksessa: päiväkoti, terveyspalvelut, uutukainen kirjasto jakaupungin asiointipiste – sekä pari ässää hihassa.

3. KRS: TOIMISTOTAIVAS

Lähimpänä taivasta, eli kolmannessa kerroksessa, majailee pieni valikoima palveluita sekä useampia mitä mukavimpia toimistotiloja.

P-KERROKSET: PARKKIPÄIVÄ, JOKA PÄIVÄ!

Yhdestä neljään rengasta. Lihasvoima, sähkö tai muut polttoaineet. Jos kuulostaa omalta, tule tänne vaan! 1300 tilavaa parkkipaikkaa, jopa 250 sähköauton latauspistettä ja 1500 polkupyörän parkkia riittävät kyllä. Saatpa myös noudettua tilaamasi ruokaostokset ja vaikka pesetettyä kulkupelisi.

Lippulaiva 1 krs.

Kiinnostaako liiketila, jossa on vähän enemmän Lippulaivaa?

Solmutorin sisäänkäynti

Entäpä toimisto täällä lännessä?

Vai haluaisitko kodin vailla pikkuvaivaa?

Lippulaivaan rakennetaan 550 asuntoa, joista tiedotamme myöhemmin lisää.